Author Archives

admin

Dhuratë për fëmijët

Dhuratë për fëmijët

Falemenderojme të gjithë kontribuesit si dhe ata qe mundesuan realizimin e ketij aksioni.
Kurban Bajrami 2018

Kurban Bajrami 2018

Te gjithve atyre qe patën kurban kete vit Allahu xh.sh. ua befte kabull dhe ua pranofte kete sakrifice.

admin

Joined 10/16/2018

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!