Grill 2019

Të ndëruar antar të Rinies Pallçishtit

Jemi të kënaqur t’ju njoftojmë se ngjarja e dytë e Grillit Rinia Pallçishtit do të jese të Dielen, më 29.9.2019, nga ora 14:00.

Kryesia ështe shumë e gëzuar se vendndodhja kët rend do të jese në Bern, ku antarët e Bernit do të na presën me një mirseardhje të madhe.

Moosweg 7, 3018 Bern

Shpenzimet në Person ca. 30 CHF

Për shkak të organizimit ju lutemi të lajmërohi deri 15.9.2019

Ne ju mirpresim dhe shpresojmë që sa më shumë, që të jetë e mundur, të bashkangjiteni

Përshëndetje Kryesia RP

Moosweg 7, 3018 Bern
Parkingi

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!