Iftari 2019

Pershendetje bashkfshatar

Ishalla Zoti va lehtsoft dhe va pranoft agjerimin.

Si cdo vit edhe ket vit nga Rinia e Pallcishtit do te organizohet nje iftar i perbashket ku secili esht i mirseardhet.

Iftari i perbashket do te jete diten E Shtune me date 25.05.2019.

Vendi do te jete te Restorant Plisi, Wallisellenstrasse 7A, 8600 Dübendorf.
Iftari per cdo Person do te kushtoje 30.- Fr.

Pjesmarja ne iftarin e perbashket duhet deri me date 17.05.2019 te tregohet qe numri te jepet dhe te behen parapergatitjet.

Menü:

– Supe ose Sallat

– Mish Vici edhe Mish Pule, oriz, sosse, patate

– Dessert

Pershendetje

Kryesia Rinia e Pallcishtit

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!