Dhuratë për fëmijët

  • Description
  • Comments

Padyshim se dita e parë në shkollë ngelet përgjithmonë në kujtimet e një fëmije. Është një ditë e veçantë si për nxënësit poashtu edhe për prindërit prandaj sot me nga një dhuratë modeste u munduam që këtyre fëmijëve tua zbukurojme edhe më shumë këtë ditë madhështore për ta.


Të gjithë fëmijëve që sot fillojnë në klasë të parë u dëshirojmë një vit të mbarë dhe suksese në mësime .

Gjithashtu mësimdhënësve ju dëshirojmë një vit të mbare dhe suksese në ushtrimin e detyrës së tyre të shenjtë.Falemenderojme të gjithë kontribuesit si dhe ata qe mundesuan realizimin e ketij aksioni.


Rinia e Pallçishtit në diasporëThis is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!