Kurban Bajrami 2018

  • Description
  • Comments

Edhe kete Bajram rinistet e Pallcishtit pregatiten mish kurbani per shume familje ne Pallcisht, Novake, Kallnik, Recice dhe Kamnjan. Te gjithve atyre qe patën kurban kete vit Allahu xh.sh. ua befte kabull dhe ua pranofte kete sakrifice. Nje falemenderim te vecante per ata te cilet ndihmuan ne shperndarjen e mishit te kurbanit Zoti i shperblefte me gjitha te mirat.


Rinia e Pallcishtit


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!