Shator per larjen e kufomave

  • Description
  • Comments

Sot ja dorzuam nje tende-shator per larjen e kufomave puces Adem te cilin do te mund ta shfrytzojne cdo familje qe ka nevoje dhe nuk i ka kushtet te shtepia per larjen e kufomave.

Falemenderojme kontribuesit per kete donacion


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!